Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Välkommen till Bewag

BEWAG har lång erfarenhet med försäljning av instrument och tillbehör till bygg- och anläggningsbranchen. x

BEWAG
är idag en leverantör av laser, GPS och tillbehör med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg.

Företegets affärsidé: 
- Erbjuda produkter från marknadsledande fabrikat.
- Erbjuda ett komplett sortiment av tillbehör.
- Erbjuda en väl utbyggd och kvalificerad serviceorganisation.
- Erbjuda en hög servicenivå.

BEWAG som leverantör ger kunder tillgång till professionella lösningar. Vi ser det som en självklarhet att erbjuda våra kunder trygghet - säkerhet - utveckling och därmed en god totalekonomi.

Trimtec Holding AB moderbolag till Trimtec AB – med huvudkontor i Kista Stockholm, Sveriges största TrimbleTm distributör av Totalstationer, GNSS-utrustning och Laserinstrument, har den 20 mars förvärvat 100% av BEWAG i Malmö AB. BEWAG med sina 7 anställda grundades 1947 och är distributör av Trimble/Spectra Laser i södra Sverige. ”Med förvärvet stärker Trimtec-gruppen sin ställning som en ledande leverantör på den svenska Lasermarknaden med sin breda produktportfölj från TrimbleTM ”säger Peter Hammarbäck VD och koncernchef för Trimtec-gruppen.

BEWAG
kommer initialt vara ett systerföretag till Trimtec AB och Trimtec Solutions AB inom Trimtec-gruppen. BEWAGs VD Lars Nordlander är mycket nöjd med Trimtec-gruppens övertagande av BEWAG ”det vill stärka vår ställning på den svenska marknaden”, samtidigt understryker han att BEWAGs nuvarande kunder kommer att få samma professionella service och support som tidigare.

Besök oss på facebook!